Verzendkosten binnen Nederland
Standaard pakket – €4,95
Brievenbuspost – €3,50
Gratis verzending – vanaf €75
* Voor Europese + wereldwijde zendingen, zie ‘Voorwaarden’ paragraaf 3.

Retourservice
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kan de bestelling binnen 14 dagen in originele verpakking en verzenddoos worden geretourneerd naar:

Hollandsche Waaren
Saturnusstraat 60 unit 105
2516AH Den Haag

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zal binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag en de verzendkosten op uw bankrekening worden gestort. De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de koper. Een pakket binnen Nederland versturen met PostNL kost € 6,95. Het is raadzaam om duurdere producten verzekerd te retourneren; kapot aangeleverde producten worden namelijk niet vergoed.

Beschadiging
Mocht tijdens het verzenden de inhoud van uw bestelling zijn beschadigd of gebroken, stuurt u ons dan per mail (info@hollandschewaaren.nl) een beschrijving en foto van de schade, dan lossen wij het probleem voor u op.

Inpakservice
Als onderdeel van onze service bieden wij u de mogelijkheid om zonder extra kosten uw bestelling in te laten pakken. De inpakoptie kan aangevinkt worden bij het plaatsen van een bestelling, en is te vinden onder de factuurgegevens.