Inloggen

ZAKELIJK

Retailer?
Bent u geïnteresseerd als retailer? U kunt zich hier registreren en dan sturen we u spoedig de inlogcodes + een brochure in PDF door.

Relatiegeschenk van Hollandsche Waaren?
Bent u geïnteresseerd in een Hollandsche Waaren relatiegeschenk? Wij leveren direct of via diverse relatiegeschenken bureau’s onze Hollandsche Waaren aan bedrijven en instellingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of met een van de relatiegeschenken bureau’s die vermeld staan bij de verkoopadressen.

Maatwerk
Heeft u een vraag over een relatiegeschenk op maat of een speciaal ontwerp dan horen we dat graag. In het menu ‘maatwerk’ kunt u zien wat we eerder gerealiseerd hebben. Aan de hand van uw wensen, budget en gewenste oplage bespreken we graag alle mogelijkheden voor een gepersonaliseerd product uit onze vaste collectie tot aan het ontwikkelen van een speciaal ontwerp.

RegistrerenJe persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.