MAATWERK

Naast een vaste collectie die je terug vindt in de winkel en bij diverse verkoopadressen worden er ook in opdracht mooie producten gerealiseerd. Denk hierbij aan een schaal, theedoek of set bekers. Hieronder staan de meest recente opdrachten. Maar ook enkele iconen uit de collectie vinden hier hun plek.

2020, FRIESLAND-CAMPINA

Geschenk  Foqus Planet, Duurzame ontwikkeling over het jaar 2019.

Dit jaar ontvingen de boeren voor hun prestaties binnen het duurzaamheids- programma Foqus Planet van Friesland-Campina een prachtige set van 2 dekschalen en een tegel. Dit geschenk past in lijn van de vorige series en is wederom speciaal voor FrieslandCampina ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Art Poetry & Design, 2020. Mooi verpakt in een bijpassende geschenkdoos.

2020, SCHIPHOL CHINESE NEW YEAR

In januari viert China zijn “Chinese New Year”. Veel Chinese reizigers zullen dan via Schiphol reizen en speciaal daarvoor organiseert Schiphol met diverse partners weer verschillende feestelijkheden. In opdracht van Mercis bv leverden we dit keer de leuke set met bekers ‘nijntje op de fiets’. Deze set ontving men bij besteding van een bepaald bedrag binnen de deelnemende winkels achter de douane.
Ook weer in een bijpassende geschenkdoos met gouden opdruk.

 

2019, POLITIE RELATIEGESCHENK

In opdracht van Compacon BV (promoties&premiums) is er een vernieuwde set gemaakt van de HollandsBlauw borden serie. Borden van porselein met delftsblauwe elementen binnen een gekleurde rand. Verpakt als set in blauwe giftbox met Politie logo in goud.

2019, SCHIPHOL GOLDEN WEEKS

In de eerste week van oktober viert China zijn “Golden Week”. Veel Chinese reizigers zullen dan in het Chinese hoogseizoen (september en oktober) via Schiphol reizen en speciaal daarvoor organiseert Schiphol met verschillende partners feestelijkheden om die weken van een extra ‘gouden randje’ te voorzien. In opdracht van Mercis bv leverden we de schaal met gouden nijntje in een bijpassende geschenkdoos met bedrukking.

2019, MASTERLY THE HAGUE-2

Een festival waar schilderijen van oude meesters met het werk van hedendaagse ontwerpers, kunstenaars en fotografen wordt gecombineerd.

Op vier toonaangevende locaties rond de Hofvijver worden 25 geënsceneerde stijlkamers ingericht. Hier presenteren èn verkopen de geselecteerde deelnemers hun nieuwe ontwerpen dicht bij de 17de-eeuwse kunstwerken waardoor ze zich lieten inspireren.
Mijn presentatie was in het pand van Mazars aan de Lange Vijverberg 16. Voor meer informatie: masterlythehague.nl.

Festival of Old Master Paintings & Dutch Design, 19-22 september in Den Haag

 

2019, BEKENDE SCHALEN MET DELFTSBLAUWE MINIATUREN GAAN UIT DE COLLECTIE

Sinds het allereerste begin van mijn merk Hollandsche Waaren in 2003 (tijdens de verkooptentoonstelling Rietveld naar de Beurs in de Beurs van Berlage Amsterdam) zijn deze Delftsblauwe schalen een geweldig item binnen de collectie geweest. Schalen met een grachtenpandje, een molentje, klompjes of een kussend boertje/boerinnetje zijn op veel plekken in Nederland maar ook daarbuiten verkocht. In 2003 was ik een van de eerste ontwerpers die ‘iets deed’ met het toen nog stoffige imago van Delftsblauw. En kijk nu hoe ons erfgoed er bijstaat! Van beroemde ontwerpers tot aan winkelketens vol massaproductie in Delftsblauwe patronen: iedereen heeft wel wat met Delftsblauw.
Echter voor mij werd het na 15 jaar tijd voor iets nieuws en is HW gestopt met het maken van deze serie schalen.

DOUWE EGBERTS

Hollands Trots

Uitgebreide serie van bekers, kop&schotels, senseo koffieblikken, voorraadpot en een fiets uit het spaarprogramma HollandsTrots van Douwe Egberts.

Douwe Egberts | Sara Lee 2006-2016.

2019, FRIESLAND-CAMPINA

Geschenk  Foqus Planet,
Duurzame ontwikkeling over het jaar 2018.

Dit jaar ontvingen de veehouders een leuke set van 6 eierdoppen en een tegel. Verpakt in fraaie geschenkverpakking en speciaal voor FrieslandCampina ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Art Poetry & Design, 2019.

2019, HET SCHEEPVAARTMUSEUM

Een remake van de beker met schip reliëf voor Het Scheepvaart Museum in Amsterdam. Dit keer ook in een Delftsblauwe uitvoering naast de mooie mat-witte variant van de Oostindiëvaarder. Wil je ook een bijzondere beker voor je (museum-)shop? Laat het me weten!

2019, PANORAMA MESDAG

Een nieuwe bewerking gemaakt van het Panorama Mesdag schilderij voor een nieuwe theedoek speciaal voor Museumshop Panorama Mesdag. Wil je ook een bijzondere theedoek voor je (museum-)shop? Ik denk graag met je mee!

2018, NRC BEKERS

Speciaal voor het NRC porseleinen bekers ontworpen met de Straten van
Rotterdam en Amsterdam.
Iedere stad heeft zijn eigen beker en laat een deel van de plattegrond zien. Het groene vlak markeert een locatie aan de  Witte de Withstraat: de plek waar NRC lange tijd was gevestigd. Het rode vlak op de Amsterdam beker laat de huidige locatie van NRC aan het Rokin zien.
De bekers zijn als set van 2 te bestellen via de webwinkel van NRC.

2018, JUBILEUMEXPOSITIE ALUMNI RIETVELD ACADEMIE

Rietveld Academie 50 jaar
en Sandberg Instituut 28.
Een overzichtstentoonstelling van het werk van 80 alumni. Centraal staat de onderlinge verbinding. De actualiteit van het moment is gevangen in verschillende tijdscapsules. Heel trots om er onderdeel van te zijn geweest.
(De Victorie theedoek die geëxposeerd werd, is hier te bestellen.)

2018, MASTERLY THE HAGUE

Van 20-23 september 2018 werd in Den Haag een nieuw designfestival gehouden waarbij schilderijen van oude meesters en Dutch Design samen kwamen in 3 prachtige panden langs de Hofvijver.  Kijk hier voor meer informatie over dit festival. Hollandsche Waaren presenteerde er werk bij het schilderij van Backhuysen uit de collectie van Hoogsteder&Hoogsteder.

Hieronder ziet u een impressie van enkele producten die ik er liet zien.  Wilfred Kalf heeft het houten frame als presentatiemeubel gemaakt voor het porselein.
Bij het ontwerp van het bordje en de shawl heb ik gekeken naar het schilderij van Backhuysen. Het laat een tafereel zien van een fluitschip dat in gevecht is met kapers. Tegen de blauwe lucht met zacht roze omlijnde wolkenpartijen en een donkere groenblauwe zee staat de Nederlandse driemaster centraal. Als ontwerper heb ik deze elementen gebruikt om onze vervlogen geschiedenis te verbeelden. Deze schepen varen niet meer maar de prachtige luchten zien we nog dagelijks aan de horizon.

De bekers zijn gemaakt voor Het Scheepvaartmuseum Amsterdam en geïnspireerd op de VOC schepen uit de gouden eeuw.

2018, GOLD LABEL

Een serie sierbordjes van aardewerk gebaseerd op vintage Delftsblauwe borden.
Om de rijke historie van Delftsblauw in Nederland te duiden, zit er aan deze remake een gouden label.  Het label is gemaakt van goudluster en bij de 3e stook versmelt het goud met de ondergrond en krijgt het een  transparante bijna kanten uitstraling.
In beperkte oplage verkrijgbaar.

2018, DIVERSE OPDRACHTGEVERS

In 2018 hebben we ook weer een aantal producten gepersonaliseerd door er een beeldmerk in te verwerken.
Een logo in een beker d.m.v. keramische transfer, is mogelijk vanaf kleine oplages.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

2018, FRIESLAND-CAMPINA

Geschenken voor Foqus Planet,
Duurzame ontwikkeling over het jaar 2017.

Een set van 6 kommen in fraaie geschenkverpakking, speciaal voor FrieslandCampina ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Art Poetry & Design, 2018.

 

2018, KADASTER

Speciaal ontworpen als geschenk voor zakenrelaties in het buitenland.

2018, HET SCHEEPVAART MUSEUM

Ontworpen in samenwerking met Het Scheepvaartmuseum. De beker is gemaakt van porselein en beeldt een replica van de Oost-Indïevaarder Amsterdam af. Vernieuwde uitgave van de bekers uit 2015.

 

2018, HET VREDESPALEIS

Speciaal ontworpen voor het Vredespaleis in Den Haag, ter ere van het 5-jarig jubileum van het bezoekerscentrum.

 

2017, FRIESLAND CAMPINA

Geschenken voor Foqus Planet, Duurzame ontwikkeling over het jaar 2016.

Een set van 6 borden in fraaie geschenkverpakking, speciaal voor FrieslandCampina ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Art Poetry & Design, 2017.

 

2017, GROTE SCHALEN MET MINIATUUR

Als onderdeel van de ‘Hollands’ lijn, behoren deze grote schalen met miniatuur sinds 2017 tot de Portfolio collectie. De schalen zijn met de hand beschilderd en zijn de grote variant van de kleinere schalen met miniatuur.

 

2017, LIBELLE

Speciaal ontworpen schaal en theedoek voor de Libelle actie als hommage aan de geestelijk vader van de Jan, Jans en de Kinderen strips: Jan Kruis.

 

2017, KUNSTHAL ROTTERDAM

Speciaal ontworpen ter ere van het 25 jarig bestaan van de Kunsthal in Rotterdam. Deze limited edition theedoek is als echte eyecatcher te verkrijgen in een felle cyaan blauw, met knal oranje hanglus.

 

2016, SPECULAAS VOORRAADPOT

De speculaas voorraadpot heeft jaren in de collectie gezeten en is altijd een favoriet product geweest uit de collectie ‘Speculaasje?’. De voorraadpot is gemaakt van porselein en sierlijk afgewerkt met reliëf in de vorm van speculaaspoppen.
Niet meer uit voorraad leverbaar sinds eind 2016. In opdracht en bij de minimale afname van 250 stuks kunnen we een soortgelijke voorraadpot speciaal gaan maken. Prijs en levertijd in overleg.

 

2016, ZAANS MUSEUM

Deze thee- en handdoek zijn in opdracht van het Zaans Museum vervaardigd. Het ontwerp is gebaseerd op een schilderij van Claude Monet dat hij tijdens zijn bezoek aan de Zaanse maakte.

 

2016, FRIESLAND CAMPINA

Geschenken voor Foqus Planet, Duurzame ontwikkeling over het jaar 2015.

Een set van 6 koebekers in fraaie geschenkverpakking en een prachtig taartplateau, speciaal voor FrieslandCampina ontworpen en geproduceerd in samenwerking met Art Poetry & Design, mei 2016.

 

2016, FIEP WESTENDORP ARTIST COLLECTION

In samenwerking met Fiep Amsterdam bv. brengen wij een hommage aan illustratrice Fiep Westendorp.Een deel van de opbrengst van de porseleinen schaal, bekers, bord en een set theedoeken gaat naar de Fiep Westendorp Foundation, voor projecten met kinderen die het niet of minder goed getroffen hebben.

 

 

2016, PANORAMA MESDAG

De theedoek is in opdracht van het Mesdag Museum vervaardigd. In de onderste band herken je een belangrijk deel van het panorama doek waarvan in de cirkel een detail van de schepen terugkomt. De fijnheid van het geschilderde doek hebben we getracht te vertalen in de weving.

 

2016, SHAWL MOZAÏEK

De shawls zijn in kleine oplage geproduceerd en zijn gemaakt van puur zijden. Het ontwerp kent twee dessins, waarvan op de een gepixeleerd een vogel en op de ander een bloem wordt verbeeld.

 

2015, WFIA

Voor WFIA, Westholland Foreign Investment Agency hebben we als relatiegeschenk een speciale productie van de Schaal Bekroond gemaakt. Voor dit bedrijf uit Den Haag werd de schaal uitgevoerd in aardewerk en voorzien van cobaltblauw glazuur. Door het gouden kroontje in ‘koningsblauw’ te plaatsen kreeg dit Hollandse geschenk een koninklijk tintje.
De schaal is op de bodem voorzien van het logo, wat ook terugkomt op de verpakking.

 

2015, HET SCHEEPVAART MUSEUM

Ontworpen in samenwerking met Het Scheepvaartmuseum. Op de set porseleinen bekers wordt een replica van de Oost-Indïevaarder Amsterdam afgebeeld, en de ander is omgeven door een scheepstouw beschilderd met 24 karaat goudverf.

 

2014, DIVERSE OPDRACHTGEVERS

Aardewerken bekers met handgestempelde woordjes: ik, jij, wij.
Handgemaakt in Nederland. Gebaseerd op schoolbord letters. Het woordje ‘ik’ is het eerste dat kinderen leren schrijven.

 

2014, VREDESPALEIS

Speciaal ontworpen koekblik voor het 110 jarig bestaan van het Vredespaleis in Den Haag. De dessins zijn gebaseerd op details van de keramische ornamenten uit het interieur van het Vredespaleis.

 

2014, DIVERSE OPDRACHTGEVERS

Sierbord Medaillon met blauwe bloemen of met Bladpatroon
Ø 29 cm. Dit product was tijdelijk opgenomen in de collectie en is voor verschillende opdrachtgevers ontworpen.

 

2014, PROVINCIE DRENTHE

Voor de Provincie Drenthe hebben we een nieuwe productie gemaakt van de 4 soorten Schapen Kop&Schotel, die zij 6 jaar eerder ook als opdracht hadden gegeven aan ons.

Het ontwerp is gebaseerd op de Drentse Heideschapen. De beker is voorzien van zilverluster waardoor er een spiegelend effect ontstaat met de schaapjes die zijn afgebeeld op de schotel. Aan de binnenzijde van de beker komt een van de 4 verschillende Drentse heideschapen (ooi of ram) terug.

Mooi verpakt in blauwe doos met zilveropdruk.
In opdracht van Katharos relatiegeschenken.

2014, LUGTHART-ANDRITZ

Speciaal voor LughtArt hebben we een beker ontwikkeld met een kleine verwijzing naar het werk van de betreffende klant Andritz. Het bedrijf zuivert o.a. slib, waarmee we met keramiek en glazuur deze zuivering hebben vertaald in een streperig glazuur. Binnenin de beker komt het logo terug.

2014, ARCHIPELSCHOOL

Ter afscheid van het schooljaar 2014 gaven de leerlingen van groep 2 een bord aan hun meester met daarop hun eigen naam in eigen handschrift aangebracht.

2014, LUGTHART-BOND MOYSON

Regelmatig krijgen wij de vraag of we een logo op een beker kunnen drukken. Zelf moet ik dan denken aan zo’n typische koffiemok met logo die je in alle kantoren en bedrijven op de plank bij het koffiezet apparaat ziet eindigen. Verschrikkelijk dus. Maar we kunnen het wel! En dan op deze leuke beker zonder oor. Voor een net even andere beleving van een mok met logo. Deze bekers zijn door LughtArt Gouda zelf verpakt als set/3 in een fraaie kartonnen doos met rood vloeipapier en een stro-lint. Helemaal van nu, en toch basic en effectief.

 

2013, NEDERLANDSE AMBASSADE IN ENGELAND

Voor de Nederlandse Ambassade in Engeland hebben we in beperkte oplage Schaal Bekroond geleverd met onderop een handgeschreven tekst.

2012, GRAHAM & BROWN

Beide tafelzeilen zijn speciaal voor Graham & Brown ontworpen, en werden verkocht in een aantal doe-het-zelfzaken. De vrolijke prints met ofwel een blauw ruitpatroon met molenrand, of de bloemenmedaillons geven het tafelzeil een typisch Nederlandse uitstraling. Breedte: 140 cm.

2012, HOLLANDS BLAUW

De Hollands Blauw lijn is sinds 2012 onderdeel van de Hollandsche Waaren collectie, en bestaat uit een serie borden, kommen en bekers. In het ontwerp worden delfts blauwe details gecombineerd met bonte randen in Hollandse kleuren.

2012, RELIËFBEKERS VREDESPALEIS

Speciaal voor het het Vredespaleis hebben we een setje bekers ontworpen met het Vredespaleis en een vredesduif in reliëf uitgevoerd. De beker is van mooi porselein gemaakt. De bekers zijn te koop bij het bezoekerscentrum van het Vredespaleis.

2012, DOUWE EGBERTS BURENDAG

Deze set bekers is speciaal ontworpen voor Douwe Egberts, ter gelegenheid van de nationale Burendag 2012.

2012, BEKER DELFTSBLAUW VOETJE VREDESPALEIS

Speciaal voor het Vredespaleis is de blauwe beker ontwikkeld met een voetje waarop het Vredespaleis is uitgevoerd. Met speciale verpakking. De bekers zijn te koop bij het bezoekerscentrum van het Vredespaleis.

2012, HET GRACHTENHUIS

Speciaal voor het museum Het Grachtenhuis hebben we een beker gemaakt met het Grachtenhuis als reliëf. De beker is van mooi porselein gemaakt. Alleen verkrijgbaar bij het Grachtenhuis in Amsterdam.

2011, ELEPHANT PARADE

Na verschillende shows in Europa is The Elephant Parade van november 2011 tot januari 2012 in Singapore waar door de hele stad meer dan 150 olifanten te bekijken zijn. Iedere olifant is uniek en ontworpen door locale en internationale kunstenaars, designers en beroemdheden.
Speciaal voor Singapore heb ik een “Worth to be Dutch” olifant ontworpen. Omdat culturen en natuur bewaard moeten blijven om zo een rijkere wereld te behouden.

2011, VIVRE POUR TOI

Voor relatiegeschenkbureau “Vivre pour toi” hebben we in kleine oplage de schaal “Bekroond” voorzien van een handgeschreven opschrift in goud. Deze schalen lenen zich erg goed voor deze techniek zodat we in kleine oplages een geschenk kunnen personaliseren.

2010, DOUWE EGBERTS

Deze theedoeken en handdoekenserie zijn speciaal gemaakt voor Douwe Egberts in 2010 en 2011. Het ontwerp is passende bij de serie Hollands Trots.

2010, MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN

Speciaal voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken werd een beker in oranje uitgevoerd waarbij er een speciaal Hollands tafereeltje onderop het Delftsblauwe voetje werd aangebracht. De beker zat verpakt in een luxe geschenkdoos met opdruk in 10 talen. Bestemd als eindejaarsgeschenk ten behoeve van alle relaties van Nederlandse ambassades in het buitenland.

2010, HOLLANDSBOND

HollandsBont: een oer-Hollands servies met herinneringen, maar wel helemaal van nu! De collectie is speciaal ontworpen voor Mimex Brands & Labels. De collectie bestaat uit bekers, borden, kommen en voorraadpotter, maar ook uit keukentextiel zoals tafelkleden, theedoeken en servetten.

2010, PROMIT TER HAAR – GIRO D’ITALIA

Voor de gasten van de Giro in Amsterdam is een rode beker ontwikkeld met voetje waarop een fietsje en grachtenpandje in Giro-rose is uitgevoerd. Met speciale verpakking. In opdracht van Promit ter Haar.

2009, DOUWE EGBERTS

Aanvulling op de Hollands Trots serie voor Douwe Egberts. Nu met spaar artikelen als meeneembekers, koektrommel, senseopadshouder, zelfs een gelimiteerde oplage van een fiets! Alles met de Hollandse twist. Verkrijgbaar bij alle Douwe Egberts winkels.

2009, EIGEN COLLECTIE

In kleine oplage, handgemaakte schalen met klei-huisjes.
Ieder model is anders door de manier waarop het blauwe glazuur is gegoten en de huisjes zijn geplaatst.

2009, HOLLANDS GENOEGEN

Speciaal voor Weduwe Joustra, mooi familiebedrijf uit Sneek beroemd om haar Beerenburg hebben we een prachtige kruik ontworpen voor een nieuwe koffielikeur. Hip, puur, stoer, gezellig maar vooral gewoon lekker. gemaakt op basis van Douwe Egberts koffie, pure chocolade en King softmints. Inmiddels zijn er meer dan 30.000 kruiken verkocht!

2008, GENENCOR

Voorbeeld van een gepersonaliseerde beker voorzien van kleurenlogo. Speciaal voor Genencor werd de Hollandsche Waaren witte beker voorzien van een eigen logo.

2008, EIGEN COLLECTIE

Porseleinen beker voorzien van een suikerglazuurlaagje wat smelt zodra je er hete koffie of thee inschenkt!
Een wit porseleinen bekertje blijft over. Voor het eerst gepresenteerd in 2001 tijdens Rietveld naar de Beurs, Beurs van Berlage Amsterdam. Later nog aantal keer in kleine oplages gemaakt. Laatste keer was in februari 2008.

2008, SAXION HOGESCHOOL

Als relatiegeschenk werd de Hollandsche Waaren-beker met delftsblauwvoetje uitgebracht in appelgroen-glazuur refererend aan de huisstijl van Saxion.

2008, DELFTER PIEPEI

Speciaal voor ‘Brutus kookt’ heb ik een Hollands Piep-ei ontworpen.
De eierwekker die met je eitjes meekookt: ieder liedje staat voor een hard of zacht gekookt eitje.

2008, PALEIS SOESTDIJK

Speciaal voor Paleis Soestdijk ontworpen vingerhoedjes.
De gouden top staat voor het koninklijke wat het paleis nog steeds uitstraalt.
Als herinnering, hoe klein ook, aan het Koninklijk Paleis Soestdijk.
Januari 2008.

 

2008, DOMSTAD MAKELAARS

In opdracht van Uniek Kadoos hebben we een serie porseleinen bekers voorzien met het logo en beeld van grachtenpandjes voor Domstad Makelaars, Utrecht.
Per 2 stuks mooi verpakt in een houten kistje.

2007, STEDELIJK MUSEUM DORDRECHT

Borden Van Zandvliet. Sierbord speciaal ontworpen van de schilderijen van Robert Zandvliet en geproduceerd in beperkte oplage voor alle vrijwilligers ter gelegenheid van de tijdelijke verbouwingssluiting Stedelijk Museum Dordrecht.

2007, DOUWE EGBERTS

Aanvulling op de Hollands Trots serie voor Douwe Egberts. Met Grachtenpandjes en Herderinnetjes.
Een serie bekers en kop en schotels met Hollandse tafereel. Verkrijgbaar bij alle Douwe Egberts winkels. De serie liep van 2006-2014.

2007, WIENERBERGER BV

Kerstgeschenk van 4 bekers voorzien van de 4 elementen: lucht, aarde, water en vuur. De tekeningen van deze elementen zijn gemaakt door jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
In opdracht van Art, Poetry & Design voor Wienerberger BV.

2006, THE FROZEN FOUNTAIN

Speciaal kerstgeschenk voor The Frozen Fountain: ‘kribje’ in gelimiteerde oplage.
Een porseleinen kindje ligt in een 24″ karaats gouden glazuur.

2006, DOUWE EGBERTS

De eerste Hollands Trots serie voor Douwe Egberts. Een serie bekers en kop en schotels met Hollandse tafereel. Toen verkrijgbaar bij alle Douwe Egberts winkels. De serie liep van 2006-2014.

2005, PRINS BERNHARD CULTUURFONDS

Ter gelegenheid van het 65 jarig bestaan kregen alle leden van het Prins Bernhard Cultuurfonds een set bekers kado. De Hollandsche Waaren beker werd hier voorzien van een speciaal voetje en een anjer aan de binnenzijde van de beker. Verpakt als set van 2 in witte doos.

2005, GALERIE INTERMEZZO

Samen met Marlies Spaan van MES textiles hield ik een expositie ‘Leuk!’ in Galerie Intermezzo. Hiervoor heb ik een aantal producten speciaal ontworpen waarvoor een serie vintage Delftsblauwe borden die ik met de hand voorzag van zilver- en goudluster. Als het ware een verzilvering van oude glorie.

2005, AKZO PHARMA

Speciaal voor het Akzo Pharma Tennis Tournament hebben we 2 Delftsblauwe huizen als 1e en 2e prijs gemaakt. Bedrukt met het logo van het APTT 2005 als ‘muurschildering’.
Daarnaast kregen de vrijwilligers een grote ‘tapas’ schaal met Delftsblauw molenbordje.

2005, ORGANON

Voor Organon in Oss heb ik een serie koebekers en een schaal met klompjes of molenbordje voorzien van het logo van Organon. De producten werden speciaal in op maat gemaakte houten kistjes verpakt aangeleverd. Voor intern gebruik als relatiegeschenk.